IMG-20200520-WA0016_edited.jpg

Maak kennis met

Dr. Elisabet Haesevoets

Dr. Elisabet Haesevoets behaalde haar diploma als arts aan de KU Leuven in 2010.

Zij specialiseerde zich vervolgens via de KU Leuven in de Pathologische Anatomie (1 jaar) en studeerde in 2018 af als arts-specialist in de urgentiegeneeskunde na een specialisatie van 6 jaar.

 

Tijdens deze specialisatie kwam ze in contact met chirurgie en dermatologie, wat leidde tot een fascinatie voor het domein esthetische geneeskunde.

 

Naast deze domeinen doorliep ze tijdens haar opleiding vrijwel alle geneeskundige disciplines, waardoor ze een brede algemene kennis heeft over het menselijk lichaam. De specialisatie urgentiegeneeskunde zorgt ervoor dat ze stressbestendig is en een goed geneeskundig inschattingsvermogen heeft.

 

De laatste 2 jaar verdiepte zij zich verder in de esthetische geneeskunde door het volgen van (theoretische en hands-on) opleidingen, symposia en congressen. Zij ontwikkelt zich nu verder onder de vleugels van Dr. I. Karavani.

Dr. Haesevoets is bij sommigen gekend van haar rol als mol in 'De Mol 2019', uitgezonden op Vier. Ze is getrouwd met Dr. Torfs (radioloog) en moeder van 2 kinderen. 

© 2020. Dr. Ilan Karavani

  • Instagram - White Circle