Nieuwe activiteit voor Dr Karavani

Beste Patiënt,

Mijn kliniek sluit haar deuren om mij te kunnen richten op nieuwe activiteiten. Na meer dan 32 jaar praktijk in de esthetische zorgen heb ik het voorrecht gehad om diverse evoluties mee te maken en zelf bij te dragen aan nieuwe ontwikkelingen.


Van zware chirurgische liftings ben ik in 1992 overgeschakeld naar injectables en lasers, om recentelijk de stap te zetten naar 100% natuurlijke technieken gebaseerd op de biofeedback mechanismen van ons lichaam. Biofeedback maakt gebruik van de onze eigen herstelmechanismen. Het verjongt onze spieren waardoor ze op een spontane manier ontspannen. Bovendien versterkt het hun kracht om het gelaat te liften en groeit hun spiermassa om het verloren volume in het gelaat te compenseren. Ook de huid vernieuwt onder de impuls van de biofeedback technologie. De huid wordt strakker, gaver en egaler van tint.


De biofeedback technologie kan ook het haar revitaliseren en voor een sterkere haargroei zorgen.

Wenst u nog verder van de technieken zoals injectables en lasers gebruik maken, verwijs ik naar de collega's in Antwerpen en omgeving. De lijst is lang en met de juiste zoektermen vindt u ze allicht allemaal op het internet, maar in afwachting heeft u reeds enkele namen van collega’s die ik persoonlijk ken.


Dr Piet De Merlier

Dr Jörg Heuvels

Dr Sandra Swimberghe

Dr Serge Coopman

Dr Sandy Lamet

Dr Ingrid Van Riet

Dr Solange Lintermans

Dr Sylvie Van Eycken

Dr Isabella Cervini

Dr Bieke Heykant

Dr Raphaël Marques

Dr Thierry Tondu

Dr Filip Thiessen

Dr Johan Snauwaert

Dr Clement Coenen

Dr Robin Van Look

Dr Marianne Mertens

Dr Patrick Theunis

Dr Griet Goelen

Dr Bieke Heykants

Dr Luc Vanrenterghem

Dr Kim Lapiere

Dr Steven Colpaert

Dr Anne-Marie Verbist

Dr Hubert Tytgat

Dr Gerrie Kinsbergen

…..

De lijst is nog veel langer. Bijna alle dermatologen en plastische chirurgen voeren deze technieken uit, evenals esthetische artsen.


Naast een prettig uiterlijk wens ik u innerlijke vreugde. Mijn hoop is dat de zachtere technieken binnenkort meer toegang vinden tot een breder publiek.


Van harte,

Dr Ilan Karavani


Volg Dr Karavani via zijn kanalen: www.drkaravani.com

Instagram & facebook @dr.karavani

Linkedin
178 keer bekeken

© 2018. Dr. Ilan Karavani

  • Instagram - White Circle