Your Body Type

In 2004 begon Dr Karavani de voordelen van natuurlijke geneeskunde in zijn vakgebied te bestuderen en zich de essentiële rol van natuurgeneeskunde in de strijd tegen veroudering te realiseren. Zijn interesse werd gewekt door het zien en voelen van veranderingen in zijn huidtextuur tijdens een drie weken durende kuur met Ayurvedische detox-behandelingen.

 

Door de regels van de natuur toe te passen om zijn gezondheid te verbeteren, ontdekte hij dat schoonheid en gezondheid, beiden onderworpen zijn aan dezelfde principes van de natuur. De laatste 14 jaar heeft hij de principes van de natuurgeneeswijze geleidelijk toegepast in zijn kliniek en verbluffende resultaten verkregen. Dit leidde uiteindelijk tot de realisatie van het boek Your Body Type en het daaropvolgende coachingprogramma inclusief het gebruik van geïnduceerde meditatie.

 

Het doel van dit boek is om ons te helpen het natuurlijke balans van ons lichaamstype te behouden. Door het te onderhouden terwijl we evolueren, blijven we gezond. Hoewel ons lichaam tijdelijke onevenwichtigheden zoals een zware maaltijd of een kater na een feest aankan, zijn het de aanhoudende excessen die onze gezondheid op de lange termijn zullen schaden. Je lichaamstype bepaalt welke de passende energieën zijn op het gebied van eten, werk, beroep, huisvesting, levensstijl en zelfs relaties, zodat je je ultieme potentieel kunt bereiken, namelijk "jezelf" zijn. Bovendien zult u op een natuurlijke manier ontdekken hoe u onze meest gevreesde beschavingsziekten, zoals diabetes, zwaarlijvigheid, hartfalen, kanker en depressie, door een beter energetisch evenwicht, kunt terugdringen. Ten slotte is onze levenskwaliteit bepaald door de manier waarop we ouder worden. Uw lichaamstype bevat immers waardevolle informatie voor een gezond en zorgeloos verouderingsproces, inclusief de aanpak van menopauzale klachten en levenslange behoud van uw mannelijke potentie.

 

Ontgrendel je volledige potentieel met “lifestyle”-aanbevelingen die overeenkomen met je energetische vingerafdruk. Herpak je, terwijl je het nog kunt!

© 2020. Dr. Ilan Karavani

  • Instagram - White Circle